Fråga & kontakta

Fråga här!
Du är alltid välkommen till oss med dina frågor. Vår chatt är öppen mellan kl. 10 - 17 på vardagar.

Bibliotekets chatt

JavaScript disabled or chat unavailable.

Fler sätt att fråga på:

Boka personlig handledning

Behöver du individuell handledning, finna lämpliga sökord, välja databaser och använda rätt sökteknik, boka en bibliotekarie. Boka via vårt formulär.

Center för akademiskt stöd

I biblioteket ligger Center för akademiskt stöd, som är högskolans yta för pedagogiska möten med studenterna. Här kan du komma i kontakt med exempelvis International Office.

Språk- och textcentrum

Om du behöver råd och hjälp med ditt skrivande eller om du vill diskutera och förbättra dina texter kan du vända dig till Språk- och textcentrum. Här erbjuds alla studenter på Högskolan Väst vägledning i akademiskt skrivande.

Mattejouren

Du som är student på Högskolan Väst och vill ha hjälp med matten är välkommen till Mattejouren i Cogito som når via biblioteket. Mattejourens tider står på bibliotekets display och vid entrén till Cogito

Även du som gymnaiseelev kan få hjälp - Intize Trollhättan.

Lär dig med en film

För vanliga frågor och problem gör vi instruktionsfilmer - titta på Lär dig med en film

Bibblan svarar

Bibblan svarar är en gratis svarstjänst som upprätthålls av bibliotekarier som arbetar på folkbibliotek runt om i Sverige. Här kan du fråga vad du vill på flera olika språk och få svar via e-post senast nästa arbetsdag. Använd hashtag #bibblansvarar om du vill använda dig av twitter för dina frågor till Bibblan svarar.

Karta

Karta för att se hur du tar dig hit till Högskolan Väst och biblioteket.

Sidansvarig: Alejandro Crespo
Senast uppdaterad: 2016-10-12